2005-06-26

Faux News

Nya tittarrekord för Fox News. Fair and balanced. Inte av det jag har sett av dem iaf. De tar dyngmedian till en ny nivå. Rosengård (eller rosengrad som den kallas på fox) är rena krigszonen. Klart det är så om man komprimerar sådär 2 års händelser och får det att verka som en vanlig kväll i rosengård.

Invandrare är muslimer är terrorister. Det är Fair and balanced det. Och en fjärdedel av alla i malmö är terrorister. *suckar*

Ur DN:

”The O’Reilly factor” är Fox News populäraste program, dagsaktuell debatt på bästa sändningstid, mellan 20 och 21 varje vardag.

”The O’Reilly factor” är allt som ”Agenda” inte är. Ingen får tala till punkt. Ingen behandlas med re­spekt. Ingen behöver tvivla en sekund på vilka politiska värderingar programledaren har.

Bill O’Reillys tre favorituttryck är: shut up (håll käften), turn his mike off (stäng av hans mikrofon) och pinhead (idiot). Han har en bild på Hillary Clinton som dörrmatta. Han säger att George W Bush gör vad Jesus skulle ha gjort i samma situation.

Varför finns det bara en Michael Moore? Han är inte heller särskilt Balanced men han är klart mer sympatisk enligt mitt sätt att se det. Han ställer dumma frågor enligt gammal sokratisk metod, och ber ingen hålla käften. Jag betvivlar inte att han väljer bland klippen och väljer utifrån SINA åsikter, men ändå. Skönt att det FINNS två sidor iaf.Inga kommentarer: