2009-02-14

Självmord är skojigt, fråga malmöpolisen

"Enligt personer som var med drog en av cheferna skrattande ärendet om ”en kvinna omgjord till man” som tagit sitt eget liv.

Chefen som var ansvarig för mötet och många andra i rummet skrattade också."


http://sydsvenskan.se/sverige/article413298/Gaypoliser-anmaler-han-av-dod-transsexuell.html

På sydnytt igår berättade man att självaste rikspolischefen är i rosengård för att kolla läget. Man sade mig även att nu gäller NOLLTOLERANS mot övervåld och rasism. Jag förmodar att det betyder att det var tolererat innan då?

Fast de kommer undan med att göra skit för sig själva också. "Var är stationshoran?" är tydligen ett godkänt sätt att fråga efter en kvinnlig kollega, eftersom brottsutredning drogs igång och sedan lades ned.

Titta, en skånsk polisstation som har blivit vandaliserad igen! Konstigt va? Och bilarna fortsätter brinna i malmö, och ingenting händer.... ingenting alls. Jag tror jag avslutar med att citera Kent.


Ingenting
Först kom ingenting
Sen kom ingenting
Sen kom ingenting
Men ingenting, är ingenting..


(och alla artiklarna bär DAGENS datum... som är alla hjärtans dag..)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmmm ... hoppas det inte var en klassiker som den gamla numera snart försvunna Ford Scorpio även om det förmodligen mer påminner om en Ford Sierra.

Pelle

Faidros sa...

Om det är en sierra kan den gott brinna, iaf om den modellen generellt är MINSTA lik den sierran jag hade..

Mögbil.

Anonym sa...

Ha ha ha ha det gott mannen från en numera Volvoägare.

Pelle

Anonym sa...

Helt underbart med blogg....vilken idiot kan regga sig och låtsas att man är "journalist" och påverkar. Bloggbävning....vilken idiot kom på det?...Helt underbart. Framför allt nu när manjagar polisen. Alla bloggare som någon gång fått en böter, en tillsägelse eller bara rent allmänt retat sig på att någon annan är polis istället för dem kan ösa ut sin galla...helt underbart!

Anonym sa...

När skall vi titta på samma jargong och sätt inom, försäkringskassan, socialtjänsten, åklagarna, dommarna, arbetsförmedlingen eller är alla så jäkla dumma och naiva att de bara tror att detta är inom polisen?......eller handlar det inte om vad som sagt utan det är bara möjligheten att gnälla på polisen som är det centrala?

Hetrosnut sa...

Efter den senaste tidens skriverier har jag ställt mig frågan om inte Malmöpolisens problem heter Jeanette Larsson.

Av skriverierna att döma undrar jag om det inte vore lämpligt att kommendera JN till Rosengård på heltid. Där skulle hon kunna ägna sig åt fotpatrullering nattetid.

Gång på gång får vi höra att poliser har ett oetiskt språkbruk, men om de kriminella invandrarna talat svenska och vi spelat in vad de säger - då kanske polisens ordval varit rena rama söndagsskolespråket. Om polisledningen vill att polisen skall ändra sitt språk, då måste de satsa på internutbildning samt lägga till en eller två terminer på polishögskolan. Det är häpnadsväckande att inte poliser får använda samma språkbruk som vanligt folk.

Faidros sa...

Polisen har ensamrätt på legalt våld, då kan man kräva lite mer av dem.

Kommer vanliga människor undan med att håna folk på psykakuten, tror du?