2009-07-25

Att ddosa eller inte ddosa

- det är frågan i vilket medium man befinner sig.

Peter Sunde stämmer organisationen Brein för att de säger att han har ddosat: http://www.expressen.se/prylar/1.1650440/pirate-bay-grundaren-stammer-for-ursakt

"Kuik ska bland annat ha påstått att Sunde ligger bakom en så kallad överbelastningsattack mot Breins datorer. Men det förnekas kategoriskt av Sunde."

____________________

Peter Sunde säger att han ska använda återlämnade servrar som ddoskluster: http://warpdrive.se/45480

(damien) brokep, om ni får några servrar över sen så kan jag offra mig och ta dom gratis :P
(brokep) när vi får tillbaka våra saker så ska jag ha dom som ddoscluster

____________________


DDOS - distributed denial of service:

http://sv.wikipedia.org/wiki/DDOS#Distributed_Denial_of_Service

"DDoS (Distributed Denial of Service) är en teknik som används mot ett datorsystem eller nätverk för att konsumera all tillgänglig bandbredd. Detta orsakar en uppkopplingsstörning för användarna genom att överbelasta resurserna på det utsatta systemet"

"Ett av de mer uppmärksammade DDoS-anfallen utfördes mot svenska Polisen den 1-2 juni 2006, troligen som en följd av att sajten The Pirate Bay stängdes den 31 maj och organisationens servrar togs i beslag."

____________________

Edit: Snart ett dygn sen jag skrev ovanstående. Intressant nog är det OMÖJLIGT att pinga det där inlägget... är det vissa ord som triggar? Har aldrig haft problem med ping förut... undrar om man är permanent bannad från de där tjänsterna nu, eller om man bara är tillfälligt avstängd?
sydsvenskan, nyheter24. Andra om pirate bay, hacking, ddos, ddosattack. intressant?

Inga kommentarer: