2009-12-03

Favorit i repris: På lördag mördar jag statsministern

Originalet publicerade jag här.

På lördag mördar jag statsministern med samma vapen som dödade Palme

Historien om hur jag kom över vapnet är lite intressant. Jag åkte pendeln till Solna, och där på tåget finns Christer Petterson. Han ser ut att ha en gruvlig avtändning eller möjligen en baksmälla som borde ge märkbara resultat hos seismologiska instutitionen. Han var i DESPERAT behov av en återställare.

Så.. jag tog en chansning. Han är ju trots allt den ende som blivit dömd för statsministermordet, även om han senare blev friad. Han blev uppriktigt glad över att någon kom och erbjöd honom pengar, även om det var för ett vapen han svurit på att ingen skulle komma över.

Han hade den undanstoppad hos nån mysko snubbe i Rissne, så det var lite trixande med tågen. Förmodligen var det bara trixigt för en skåning som jag, stockholmare har nog inga problem att ta sig mellan stationerna.

Tanken är ju då att jag skulle ta kål på statsministern på samma gata som Palme blev mördad på, bara för att se om de byter namn på gatan igen.

Bara därför.Hej FRA. Sluta förhelvete läsa det jag skriver. Vill jag er nåt så hör jag av mig till er direkt, okej? Jag vill ha kvar min banksekretess, jag vill ha kvar mitt grundlagsskyddade meddelandeskydd till tidningarna. Jag är inte intresserad av nåt jävla 1984-stasi-jävla samhälle, okej? Och till er som röstade igenom skiten: FAR ÅT HELVETE!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nörd. Ingen på FRA kommer läsa detta iaf. Du kanske ska ta reda på lite om hur FRA jobbar. De kommer inte scanna av alla internettrafik i hela sverige efter intressanta ord såsom "mörda statsministern"

Faidros sa...

Visst är jag nörd.

Och vi ska inte protestera mot olika lagar? Vi ska bara knyta näven i fickan, och anonymt kalla folk på nätet för nörd?

Rafie sa...

Du e riktigt skön grabben!
Hålelr med dig. Oavsett vad FRA ska söka efter så får staten fan se till att ha riktiga misstankar bakom denna förföljse!

Anonym sa...

Nördar i alla länder, förenen eder!

Faidros sa...

Anonym. Bloggers servrar ligger utanför landet. Genom att du läste detta inlägg så fick du texten att passera landsgränserna.

Hur var det nu FRA arbetade nu igen?

När störande data passerande landsgränsen?

Nörd? Visst. De kommer inte att scanna? De kommer att scanna som fan, speciellt sånt som inte hör till vanligheterna.. sanna mina ord..