2010-02-19

Carola är totalblåst

Minsann, som den goda människa hon är har hon fadderbarn, via hoppets stjärna.

Hennes fadderbarn har fått byta skola av ekonomiska skäl, det fanns helt enkelt inte pengar till att gå där längre.

Carola kommer ner dit och har med sig en present. En flaska parfym. 90 ml parfym, med rekommenderat pris i sverige som motsvarar SEX år i den skola fadderbarnet inte hade råd att gå i.

"Har folket inget bröd? Varför äter de inte bakelser då?" som nån annan med ungefär samma insikter som Carola lär ha sagt..

(bilden stulen HÄR)

Men vad ska man vänta sig av nån som hjälper hemlösa genom att skänka dem en cd med sig själv?

Edit: reklamfilmen för hoppets stjärna. Haitis barn kan inte vänta. Ge dom en flaska parfym NU.

Edit, fin bild stulen från Damon:


En bild tiil:Andra om Carola Häggkvist. Intressant?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Att du skriver som du gör är helt katatastrofalt!
Jag tror inte det ända Carola gav var en parfym (som dessutom hennes son gav) men det är inget som alla vet.. Man kan ju fundera över vad Aftonbladets journalister gjorde där nere.. gav de någonting? Hoppade de över att äta lunch som de sätter som krav på att Carola ska göra..
Totala idioter som åker ner och bara utnyttjar hennes angagemang.
Tror du att hon skulle åka ner för att göra PR? Det är väl det sista tjejen behöver se bara vem sveriges främsta sångerska är!
Om det nu är så att det som de skriver är sant, varför står det inte i några andra tidningar? för det vore ju fruktansvärt!
Aftonbladet är bra på att plocka ett ord här ett ord där när Carola pratar sen samlar man ihop en mening som ska skapa rubriker utan att bry sig om att det finns personer som bryr sig bakom. Så vill bara be dig att tänka innan du skriver nästa gång utan minsta vetskap om sanningen

Faidros sa...

Hade hon velat hjälpa hade hon tagit pengarna för flygturen och gett till hoppets stjärna eller nåt.

"När Aftonbladet träffar honom ett dygn efter mötet med Carola har han fortfarande inte ätit. I sin hand håller han parfymflaskan.

Vad ska du äta i dag?

– Jag vet inte, vi har ingen mer mat. Och inga pengar. Vi har ingenting."

Anonym sa...

Tror du det enda hon gav var parfymen?
Varför gjorde inte journalisterna till expressen någonting då? vad jag förstår så gav de ingenting alls?? Eftersom Carola är en fadder till barnen så skänker hon massvis med pengar till barnen varje år så jag förstå inte vad folk gnäller över? Vilket tjafs bara för att en människa åker ner och hjälper?

Faidros sa...

Hon gav grabben mindre än 110 spänn om året iaf, eftersom han inte kunde fortsätta i skolan..


Ska hon bara dit för att göra reklamfilm är hon IVÄGEN och tar upp plats och resurser som kunde hjäpa haiti istället..

Henrik Sundström sa...

Hahaha, vilket oerhört tragiskt agerande av Carola. Som vanligt när man kan välja mellan att skratta eller att gråta så väljer jag att gråta. Fast det tar emot den här gången: när en sådan kallhamrad person som Carola visar sig vara än mer stenhjärtad än vad jag kunde ana. Eller här hon bara stendum? Om jag är aningslös beror det kanske bara på att jag inte följer hennes göranden och låtanden utan så långt jag kan undviker religösa galningar.
Tack för att du lyfte fram det här Faidros. Trist att du drabbas av anonyma hetskommentarer bara. Bry dig inte, mata inte trollen.