2006-06-22

Trådlöst internet

Heltransistorierad, 2bandsradio. Valbar frekvens! Top of the line!

2006-06-18

Kaffe på riktigt!

Idag har jag druckit kaffe på en mack. Den var gratis på riktigt. Det ingick tillåme glasstårta! Varesig man hade tankat eller inte!

Jag som inte ens VISSTE att Preem hade namnsdag idag!

2006-06-17

Det här programmet kan gå sönder!

Om man öppnar Anteckningar (inte wordpad eller nåt annat) och skriver

this app can break

..sparar undan filen, stänger anteckningar, dubbelklickar på filen du sparade undan... så kan du inte läsa vad du skrev..!

Blev det fyrkanter eller kinesisk text?


Funkar det inte som i exemplet kan du prova att kopier och klistra in this app can break istället för att skriva det.

F ö, inget går sönder.

2006-06-16

Den sjunde toan måste hittas!

Barnprogram verkar ju kul! Speciellt när de är översatta! Brukar Bionicles handla om dass? Det enda jag vet om Bionicles är att de försöker skrämma lejon! (thebes bionicle)







Hittad på HUMORBLOGGEN!

2006-06-06

Från småtrevligt till dumsnålt

Är ute och åker bil nu. Såg en skylt på Shell, tanka och få en kopp kaffe! Såndär fin termosmugg var det på illustrationen oxå! Trevligt tänkte jag och åkte dit och tankade upp min bil.

Tankad och klar går jag in för att betala. Frågar om den dära koppen kaffe. Den får man efter 3e tankningen. Och då måste varje tankning vara på minst 35 liter. Det blir välan i praktiken 3 fulltankningar då, à ca 500 spänn. Shell bjuder på en kopp kaffe när jag har tankat för 1500 spänn? Tack så mycket, verkligen flott av er.

Och den fina termosmuggen, den får man när man har tankat 8 gånger, fast då får man fylla på muggen hur mycket man vill sen. Få se nu, 8*500 det blir 4000. Fast en aftonbladet får man ju redan vid 6 tankningar.

Och så måste man ha hunnit tanka detta innan den 31 juli, annars blir det ingen termosmugg!